آسانسور پله رو

صندلی پله رو

در اوایل دهه ٧٠ میلادی بود که برای اولین بار یک شرکت انگلیسی به نام ACORN به فکر ساخت دستگاهی استاندارد برای جا به جایی افراد ناتوان و سالمند از روی پله ها افتاد، این شرکت بعد از ٢۴ ماه تلاش، بالاخره در سال ١٩٧۵ میلادی، موفق به ساخت اولین بالابر پله رو در جهان شد. بعد از این شرکت، چندین شرکت دیگر در سراسر جهان شروع به ساخت و تولید این وسیله پر کاربرد کردند که از شرکت MORONO آمریکا می‌توان به یکی از معروف ترین این شرکت ها اشاره کرد.
در سال ١٣٩٠، یکسری از این صندلی های پله رو، وارد ایران شدند ولی متاسفانه به خاطر قیمت بسیار بالا، افراد کمی موفق به خرید این بالابر های پله پیما می‌شدند تا این که در سال ١٣٩۶، یکسری از تولید کنندگان ایرانی بوسیله روش مهندسی معکوس و با صرف هزینه های فراوان موفق شدند که نمونه بومی این وسیله ارزشمند را تولید کنند.

انواع صندلی پله پیما

دو نوع اصلی صندلی پله پیما یا بالابر پله رو موجود برای پله ها عبارتند از:
صندلی پله پیما مستقیم
صندلی پله پیما پیچشی که پله پیما چرخشی هم به آن گفته می‌شود

بالابرهای مستقیم راه پله: برای مجموعه ای از پله ها طراحی شده اند که مستقیماً به طبقه دوم یا مستقیماً به زیرزمین یا سطح پایین تر می روند. در این نمونه معمولا از ریل های استاندارد آلومینیوم استفاده می شود و زمان نصب پله پیما مستقیم معمولاً بین ٣ الی ۴ ساعت است.

پله پیما چرخشی: در مکان هایی استفاده می‌شود که در آن انحنا، خمیدگی یا پیچش در وسط راه پله بالا یا پایین وجود دارد.بسیاری از راه پله ها مستقیم نیستند و معمولا تا رسیدن به مقصد مورد نظر چندین پاگرد دارند.
نصب پله پیما پیچشی شامل ساخت یک ریل سفارشی متناسب با راه پله منحصر به فرد شما است و نصب آن زمان و هزینه بیشتری می برد.

افراد متخصص

گارانتی

کیفیت کار ما

پشتیبانی 24 ساعته

اجزای بالابر پله رو

صندلی چرخان و تاشو: به کاربر این امکان را می ‌دهد صندلی را به دور از پله‌ های باز بچرخاند تا خروجی بسیار ایمن ‌تری از صندلی پله پیما داشته باشد.

واگن: بسیاری از اجزای حیاتی صندلی از جمله نیروی محرکه صندلی که در واقع یک موتور گیربکس قدرتمند میباشد، داخل این واگن قرار گرفته، علاوه بر موتور، شافت و چرخ دنده هم در پشت واگن قرار دارد.

کمربند ایمنی: کمربندهای ایمنی این دستگاه کمک می ‌کند تا زمانی که صندلی پله پیما در حرکت است، استفاده کننده با این خیال راحت روی صندلی بنشیند.

سنسورهای تشخیص مانع: حسگرهای ایمنی می توانند اشیایی روی پله ها که ممکن است عملکرد صندلی پله پیما را مختل کنند، شناسایی کنند. در کلیپ زیر کاملا به این مورد اشاره شده است.
(کلیپ قرار گیرد)

ریل: مسیر حرکت صندلی بر روی یک ریل آلومینیومی و یا فولادی میباشد، بدیهی است که حرکت صندلی روی ریل آلومینیومی، صدای نرم و کمتری نسبت به ریل فولادی دارد و بالطبع هزینه آن زیادتر است.

در مورد خرید صندلی پله رو به نکات زیر حتما توجه کنید

 

۱. از چه کسی بالابر پله رو خریداری میکنید؟ آیا از یک فرد حقیقی خریداری میکنید یا از یک شرکتی که دارای پروانه ی طراحی و مونتاژ انواع آسانسور هست؟ در مطالب بالا به این مورد اشاره شد که صندلی های پله پیما زير مجموعه ی آسانسورها هستند و در دنیا به اسم آسانسور پله آن را می‌شناسند و معادل انگلیسی آن stair lift هست، یعنی همان آسانسور پله، که البته متاسفانه در ایران هنوز هویت اصلی خود را پیدا نکرده و بسیاری از سود جویان با ثبت یک شرکت، شروع به فروش این وسیله فوق تخصصی می‌کنند. بدیهی هست یک شرکت که دارای پروانه طراحی و مونتاژ انواع آسانسور هست، تمامی مهارت های لازم را جهت تولید و نصب انواع بالارونده ها مثل آسانسور، پله برقی، صندلی های پله پیما و… را کسب نموده است. قبل از خرید صندلی پله رو حتما به پروانه طراحی و مونتاژ شرکت همانند پروانه زیر دقت کنید.

۲. صندلی های پله پیما حتما باید دارای سنسورهای تشخیص مانع باشند، برای آشنایی با سنسورهای تشخیص مانع، مجددا می توانید کلیپ بالا را مشاهده نمایید.

۳. صندلی پله پیما باید داری foot place و یا همان کفی مخصوص پا باشد. متاسفانه یکسری از صندلی های تولید شده برای کاهش هزینه، این قسمت بسیار مهم را حذف کردند.

۴. صندلی پله رو استاندارد در دنیا از موتورهای گیربکسی با کیفیت و کم صدا استفاده می‌کنند تا آلودگی صوتی ایجاد نشود که باز هم متاسفانه شاهد هستیم که یکسری سودجویان برای کاهش قیمت، از موتور گیربکس های بی کیفیت و پُر صدا استفاده می‌کنند. صدای موتور گیربکس استاندارد باید اندازه یک دهم صدای جاروبرقی باشد.